top of page
1698943781616_edited.jpg

Orgonite Piramide XL
Pleiadians stargate

Productcode: 086

€ 175,-

Afmetingen :15x15x18 cm.

Deze orgonite piramide neemt je mee naar een parallelle tijdlijn het sterrenstelsel Pleiaden waar veel zielen die nu op aarde zijn hun oorsprong hebben. In deze piramide zijn symbolen en kristallen geplaatst van een hoge zuivere frequentie. Lemurisch kristal omwikkeld met draad om een energetische vortex te creëren.  Gevolgd door een energie portaal van Angel Aura quartz Kristalpoeder en Seleniet. Op de bodem zijn 4 kleinere orgonite piramides geplaatst ,in het midden bijna verborgen voor het oog een grote flower of life orgonite gevuld met messingpoeder voor een zeer hoge energie geleiding. 

  • Alle orgonites zijn door mij persoonlijk handgemaakt en uniek in hun soort.

  • De orgonite die afgebeeld wordt op deze pagina is ook de orgonite die u besteld en ontvangt.

  • Bij alle orgonites zit een certificaat van echtheid zodat u een uniek exemplaar hebt waar er maar een van gemaakt is.

Hoe gebruik je een orgonite ?

Eerste gebruik:

Een orgonite is een unieke persoonlijke tool die niet opgeladen en ontladen hoeft te worden. De orgonite is een energie transformator en generator en blijft oneindig zijn werk doen. Voor het eerste gebruik houd je de orgonite vast met beide handen zodat er een energetische afstemming plaats vindt. Hierbij kun je je eigen ritueel en afstemming doen.

Meditatie en Healing

Een orgonite geeft continu een hoog frequente helende energie af. Houd tijdens het mediteren de orgonite in je handen of plaats hem op je lichaam.

Ruimtes harmoniseren en reinigen

Een orgonite is zeer geschikt om ruimtes te harmoniseren en te reinigen. Plaats de orgonite in verschillende ruimtes en laat deze energie generator de ruimte harmoniseren. Een kleine orgonite kan ruimtes tot wel 30 m3 reinigen. Een grote orgonite heeft een bereik die vele malen groter is.

bottom of page