top of page
1698943314573_edited.jpg

Orgonite Piramide Large
Blue Heaven

Productcode: 085

€ 70,-

Afmetingen :12x12x13 cm.

Deze orgonite piramide is vervaardigd uit bladgoud, Kristalpoeder,Angel-aura quartz en Seleniet. In het midden is een dubbeleinder fluoriet geplaatst omwikkeld met koperdraad om een krachtige vortex van kosmische energie op te wekken. Op de bodem liggen in driehoek formatie orgonite bollen die gevuld zijn met kristalpoeder en messingpoeder.

Dit geeft niet alleen een heel mooi effect het versterkt de piramide enorm in haar energetische werking.

Deze piramide straalt echt magie uit en neemt je mee naar een andere dimensie.

  • Alle orgonites zijn door mij persoonlijk handgemaakt en uniek in hun soort.

  • De orgonite die afgebeeld wordt op deze pagina is ook de orgonite die u besteld en ontvangt.

  • Bij alle orgonites zit een certificaat van echtheid zodat u een uniek exemplaar hebt waar er maar een van gemaakt is.

Hoe gebruik je een orgonite ?

Eerste gebruik:

Een orgonite is een unieke persoonlijke tool die niet opgeladen en ontladen hoeft te worden. De orgonite is een energie transformator en generator en blijft oneindig zijn werk doen. Voor het eerste gebruik houd je de orgonite vast met beide handen zodat er een energetische afstemming plaats vindt. Hierbij kun je je eigen ritueel en afstemming doen.

Meditatie en Healing

Een orgonite geeft continu een hoog frequente helende energie af. Houd tijdens het mediteren de orgonite in je handen of plaats hem op je lichaam.

Ruimtes harmoniseren en reinigen

Een orgonite is zeer geschikt om ruimtes te harmoniseren en te reinigen. Plaats de orgonite in verschillende ruimtes en laat deze energie generator de ruimte harmoniseren. Een kleine orgonite kan ruimtes tot wel 30 m3 reinigen. Een grote orgonite heeft een bereik die vele malen groter is.

bottom of page