top of page

 Voel de spanning van je afglijden en je energie weer stromen  met Holistic Pulsing

Wat is Holistic pulsing ?

Holistic Pulsing is een vorm van lichaamswerk waarbij zachte, ritmische bewegingen worden gebruikt om het lichaam te ontspannen en te harmoniseren. Tijdens een Holistic Pulsing sessie wordt het lichaam zachtjes gewiegd, geschud en gerold, met als doel spanning en blokkades in het lichaam los te maken en de natuurlijke stroom van energie te bevorderen.

De zachte maar krachtige methode die lichaam en geest in harmonie brengt

Voor wie is Holistic pulsing bedoeld?
 

Holistic Pulsing is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar ontspanning en innerlijke harmonie. Het helpt bij verschillende fysieke, emotionele en mentale klachten, zoals stress, angst, vermoeidheid, pijn, stijfheid, enzovoort. Het is ook geschikt voor mensen die behoefte hebben aan meer contact met hun lichaam en hun gevoelens. Holistic Pulsing is een zachte en niet-invasieve vorm van lichaamswerk, dus het is veilig en geschikt voor mensen van alle leeftijden en niveaus van fysieke fitheid. Mocht u hier over twijfelen raadpleeg dan voor een sessie een arts.

 

Hoe gaat Holistic pulsing in zijn werk?

Holistic Pulsing is een vorm van lichaamswerk waarbij zachte, ritmische bewegingen worden gebruikt om het lichaam te ontspannen en te harmoniseren.

Tijdens een Holistic Pulsing sessie wordt het lichaam zachtjes gewiegd, geschud en gerold, meestal in een vloeiende en continue beweging. De pulsing-bewegingen worden aangepast aan de behoeften en reacties van de persoon, en kunnen variëren in tempo, richting, en intensiteit. 

De bewegingen van Holistic Pulsing stimuleren het lichaam om spanning en blokkades los te laten en de natuurlijke stroom van energie te bevorderen. Het kalmeert het zenuwstelsel verbeterd de bloedsomloop helpt de ademhaling te verdiepen en het immuunsysteem te versterken.

 

De Holistic Pulsing sessie wordt over makkelijk zittende kleding uitgevoerd op een massagetafel.

Een sessie duurt 60 minuten en jouw investering hierin is € 60,-

bottom of page